Trio Stockholm Tivoli super chique in Chateau “de Havikshorst”

Jaaa. Daar houden we van. Als het hele plaatje klopt. De prachtige statige entourage van het oude kasteel “de Havikshorst” gecombineerd met de chique setting van Stockholm Tivoli. Gister hebben we met piano, contrabas en de prachtige stem van Anne-Lie 4 uur lang de sfeer gemaakt, met originele unplugged versies van hedendaagse popsongs van bv Lady Gaga of Caro Emerald, dance classics als “Ease on Down”of  “Bring It Back” van Moluko. Natuurlijk heerlijke engelse walsen van bv Norah Jones of een quickstep met een akoustische versie van “Break Away” van Tracy Ullman. Dat is het mooie van ons concept: Zoveel meer dan een jazzband, een akoustisch trio, feestband of top-40 orkest. Stockholm Tivoli heeft het allemaal in huis, en combineerd er lustig op los. Wel zo flexibel, het is uiteindelijk Uw feest.

2 Reacties op Trio Stockholm Tivoli super chique in Chateau “de Havikshorst”

 1. Gina en Jan Willem zegt:

  Anne-Lie, Marc en Jasper, we kijken terug op een fantastische avond. Jullie muzikale omlijsting heeft daar een grote bijdrage aan geleverd.

  We hebben van veel gasten enthousiaste reacties gekregen en ook bij de Havixhorst is jullie naam genoteerd. Nogmaals bedankt.

  • Marco zegt:

   Beste Gina en Jan Willem,

   Het was een erg gezellig feest, was voor ons ook heel prettig. Bedankt voor de reactie.