Stockholm Tivoli

Voordat Anne-Lie  Persson en Marco Kerver besloten samen Stockholm Tivoli op te richten, waren ze beiden zeer actief in vele orkesten en bandjes. Evenementen opluisteren met passende muziek. Anne-Lie sinds 1998 en Marco al sinds 1987. Als je ruim 25 jaar meer dan 100 keer per jaar zulke feestjes meemaakt, dan weet je precies wat voor muziek er wordt verwacht op welk evenement. Wij kennen alle zalen, alle gelegenheden en veel mensen uit dit circuit. En we vinden het heerlijk.

Natuurlijk zijn wij ook op een andere manier met muziek bezig. We maken CD’s, spelen in allerlei orkesten en in het theater. (www.anne-lie.com, www.marcokerver.nl) Dat moeten we ook doen, want veelzijdigheid kenmerkt onze passie.

Maar ons muziek-hart ligt zeker ook bij Stockholm Tivoli, omdat we op een zeer stijlvolle en feestelijke manier proberen zo goed mogelijk te muciseren. Dat hoor je niet alleen bij een concert van ons, maar dat zie je ook. Stockholm Tivoli is genieten voor alle muzikanten die meespelen, en dat straalt er vanaf.

De naam Stockholm Tivoli staat natuurlijk ergens voor. Bij het zoeken naar een goede naam voor onze band, was van het begin af duidelijk dat daar een verwijzing naar Zweden in moest zitten. Anne-Lie is Zweeds en Marco is zo goed als Zweeds. Tivoli is een pretpark, en dat willen wij in de eerste plaats ook zijn, vertier en plezier. Maar de Scandinavische Tivoli zijn ook podia voor prachtige concerten. Vele wereld sterren uit diverse branches traden hier op. Tivoli staat dus precies voor wat wij willen. Het gaat om het feest, maar we benaderen het op een stijlvolle muzikale manier.

Stockholm Tivoli; Wel zo professioneel, het is tenslotte Uw feest.

www.stockholmtivoli.nl

Contact

Demo Stockholm Lounge Unit


BLOG

Topbruiloft Drenthe

Emma en Jan Willem gaan trouwen, en dat doen ze in de tuin van de ouders van van Emma. Die wonen in Zweeloo en hebben inderdaad een perfecte tuin voor een prachtige sfeervolle bruiloft. Geen kleine bruiloft, maar een bruiloft … Lees verder
0 reacties

Live achtergrondmuziek in Friesland

Ja, wij vinden het, maar veel van onze gasten en opdrachtgevers be-amen het volmondig: Live Achtergrondmuziek geeft een evenement zoveel meer cachet”. Echt, hoe klein het gezelschap ook is, livemuziek is net zo belangrijk als goed eten en een mooie … Lees verder
1 reactie


Berichtenarchief