Mogelijkheden

Met Stockholm Lounge Unit haalt u een drietal zeer ervaren professionals in huis. Niet alleen perfect voor alle soorten achtergrondmuziek zoals jazzy of latin of softpop. Doordat wij prijswinnende solisten in Stockholm Lounge Unit hebben, kunt u uw gasten b.v. ook verrassen met een concert van het trio. Hoog niveau jazzmuziek gespeeld door de beste muzikanten van Noord Nederland.

Natuurlijk kunt u (zeer voordelig ook) Stockholm Lounge Unit combineren met Stockholm Tivoli. U betaalt dan natuurlijk niet 2 bandjes, maar 1 omdat alle muzikanten van Stockholm Lounge Unit ook regelmatig met Stockholm Tivoli optreden.

Stockholm Tivoli is een zeer flexibel concept. Daardoor ook inpasbaar in vele situaties. U kunt Stockholm Tivoli boeken als duo (zang en gitaar of piano), trio (zang, bas, gitaar of piano). Deze combinaties zijn perfect voor heerlijke achtergrond muziek. Wilt u ook de mogelijkheid hebben om te dansen denk dan eens aan het kwartet (zang, bas, drums en keyboard) of een hele avond party met het kwintet met gitaar of sextet waarbij ook nog één van onze saxofonisten aanschuift. Stockholm Tivoli kan ook worden aangevuld met een extra zanger of zangeres. Voor grote podia, al dan niet met artiest-begeleiding is Stockholm Tivoli met een complete blazers sectie zeer aan te bevelen.

Met Marco Kerver heeft Stockholm Tivoli een zeer ervaren en professioneel arrangeur in huis, die uw feest precies kan voorzien van de juiste muziek, helemaal toegesneden op de combinatie die u heeft gekozen.

Hoewel Anne-Lie als zangeres het boegbeeld is van Stockholm Tivoli, wijs ik u graag met nadruk op de mogelijkheid om ons instrumentaal te boeken. Marco Kerver staat met zijn muzikanten netwerk garant voor topkwaliteit Jazz en Softpop achtergrond muziek. Heerlijke jazzy klassiekers worden afgewisseld met een eigentijdse popmelodie, die uw gasten zullen herkennen. Ideaal voor recepties en andere evenementen waar de muziek zich bescheiden en stijlvol op moet stellen. Natuurlijk ook weer vanaf duo tot bigband.

Kortom: Neem contact op met Marco Kerver (06 51841043) hij zal samen met u Stockholm Tivoli precies op uw wensen aanpassen. Wel zo professioneel, het is tenslotte úw feestje. Of feest!
Contact

Demo Stockholm Lounge Unit


BLOG

Topbruiloft Drenthe

Emma en Jan Willem gaan trouwen, en dat doen ze in de tuin van de ouders van van Emma. Die wonen in Zweeloo en hebben inderdaad een perfecte tuin voor een prachtige sfeervolle bruiloft. Geen kleine bruiloft, maar een bruiloft … Lees verder
0 reacties

Live achtergrondmuziek in Friesland

Ja, wij vinden het, maar veel van onze gasten en opdrachtgevers be-amen het volmondig: Live Achtergrondmuziek geeft een evenement zoveel meer cachet”. Echt, hoe klein het gezelschap ook is, livemuziek is net zo belangrijk als goed eten en een mooie … Lees verder
1 reactie


Berichtenarchief