35 jaar getrouwd in de Buitensocieteit Paterswoldsemeer

De meerwaarde van Stockholm Tivoli is (naast de hoge kwaliteit) de grote flexibiliteit. Dat is met name ook handig als je geen dansfeest wilt van begin tot eind. Veel feesten tegenwoordig beginnen met een receptie gevolgd door een diner met daarna feestmuziek. Gister werd er door ME Productions uit Meppel groots uitgepakt voor een prachtig 35-jarig huwelijksfeest. Omdat de meeste gasten iets ouder waren, begonnen we met het jazz trio, waarna Anne-Lie aanschoof voor 2 prachtige “unplugged” setjes. Het mooie was dat we daarna met het sextet werkelijk iedereen 2 uur op de dansvloer hadden. Bandje speelde super, gasten waren leuk, s’Amuse (de uitbaters) waren vriendelijk en gastvrij, kortom: perfecte avond waarbij we allemaal zingend naar huis reden :)).

2 Reacties op 35 jaar getrouwd in de Buitensocieteit Paterswoldsemeer

 1. Alie Kuylman zegt:

  Gezellige easy listening tijdens ontvangst en borrel. Swingende muziek, veel oude hits later op de avond. Wij hebben erg veel positieve reacties gehad op jullie bijdrage aan ons huwelijksfeest en zelf genoten van muziek, zang en dans.
  Onze oprechte complimenten en wij kunnen jullie van harte aanbevelen.
  Hartelijke groet
  Piet en Alie Kuylman ( het 35-jarige bruidspaar)

 2. Anne-Lie zegt:

  Beste Piet en Alie Kuylman, wat een lieve reactie. Wij hebben ook enorm genoten zaterdag, het was werkelijk erg gezellig. Volgens mij stond op een gegeven moment iedereen te dansen. Dank ook voor de goede zorgen. Vr grt namens Stockholm Tivoli.