Reacties van klanten:

November 2012 Emmen (van der Valk)

Zo zie je maar weer al is het publiek van 18 t/m 88 jaar met de juiste mensen en een goede band kun je al gauw een aardig feestje bouwen. Namens het personeel en aanhang van GEHA bv , Stockholm Tivoli bedankt voor een fantastische avond.

Oktober 2012 Eck en Wiel (Betuwe)

Het was inderdaad zo geweldig. Jullie pasten precies bij ons en onze gasten! Alles bij elkaar een onvergetelijke avond, waarvoor heel veel dank! Blij dat jullie goed thuis gekomen zijn, het was nog een hele afstand zo midden in de nacht.

September 2012 Westerlee:

Bedankt voor de geweldige avond! Het was alles wat we ervan verwacht hadden en misschien nog wel meer. Alleen maar complimenten van ons, maar ook van onze gasten. Iedereen was laaiend enthousiast over jullie. Kan ik jullie alvast boeken voor 2037?

Juli 2012 Groningen:

Maar goed te horen dat het met jullie voor de wind gaat. Dat hadden wij ook niet anders verwacht aangezien jullie gewoon een SUPER BAND zijn en erg prettig in de communicatie (niet onbelangrijk). Heel veel succes in de toekomst en aan onze mond- op mondreclame zal het niet liggen!

Juni 2012 Borg Verhildersum Leens:

Tijdens het eerste contact begreep Marco direct hoe de avond in elkaar zat en welke sfeer gewenst was. Zijn voorstel de band in de loop van de avond groter te laten worden heeft erg goed gewerkt. Onze gasten waren erg tevreden dat er tijdens het eten een goed gesprek gevoerd kon worden tijdens het spelen van de band, en dat er later op de avond een echte feest sfeer ontstond! Stockholm Tivoli heeft waargemaakt wat beloofd is!

Mei 2012 Paterswolde (Bruiloft Lemferdinge):

We hebben inderdaad een heerlijke avond gehad mede door jullie muziek! Ook de ondersteuning bij onze act’s vonden we erg prettig! Alles nog op de film terug gekeken en komen daarbij tot conclusie dat we echt een top avond hebben gehad!

Mei 2012 Haren:

Gezellige easy listening tijdens ontvangst en borrel. Swingende muziek, veel oude hits later op de avond. Wij hebben erg veel positieve reacties gehad op jullie bijdrage aan ons huwelijksfeest en zelf genoten van muziek, zang en dans. Onze oprechte complimenten en wij kunnen jullie van harte aanbevelen. Hartelijke groet Piet en Alie Kuylman ( het 35-jarige bruidspaar)

April 2012 Rijswijk:

Het genieten was geheel wederzijds! Wij kijken terug op een ontzettend mooie dag, die werd afgesloten met een gezellig feest waarbij een swingende menigte de gehele dansvloer tot in de late uurtjes onveilig maakte. Dankzij de geweldige muziek, de flexibiliteit en het enthousiasme van het kwintet van Stockholm Tivoli heeft iedereen, van jong tot oud, genoten.

Maart 2012 Almelo:
Het gala was zeker zeer geslaagd, het geeft zoveel zelfvoldoening als iets goed gaat waar je met zijn allen een jaar lang hard aan hebt gewerkt. Ik vond het heel mooi om jullie te zien spelen, ik heb veel complimenten gekregen over jullie muziek! Iedereen vond de muziek heel mooi en passend bij de avond. Vooral de afwisseling van akoestisch trio, naar zang en afsluitend een complete feestband. De muziek tijdens het diner was fantastisch. Toen Anne-Lie ineens begon te zingen, zag ik enkele tafels stil worden en hoofden verbaasd omdraaien, superleuk om te zien! En ook geweldig om ook specialisten te zien dansen op jullie muziek! Al met al ben ik ook jullie heel dankbaar, want zonder goede muziek was de avond lang niet zo geslaagd geweest.

Januari 2012 Assen
Het was een enorm geslaagde avond met vooral dank aan al mijn gasten en zeker ook Stockholm Tivoli er werd uitstekend ingespeeld op de wensen van de gasten , waren we even moe van het vele dansen (kan gebeuren met 60 plussers en 60 minners ) dan werd er gas terug genomen zowel in geluidsniveau als muziek keuze , er werd contact gemaakt met de gasten wat op dat moment hun wens was en daar werd acuut op ingespeeld . Met fraaie solos van de gitarist dacht je soms aan Robert Gray lekker subtiel om op andere momenten met zijn witte Fender heftig toe te slaan . Ook de andere muzikanten straalden een en al enthousiasme uit met prachtige zang partijen van Anne -Lie , Sweet Goodbyes van Krezip was voor mij een van de vele hoogtepunten . De swingende toetsenist was zeer nadrukkelijk positief aanwezig . Uiteraard was de ritme tandem bestaande uit Dennis en Marco degelijk en functioneel en indien nodig bijzonder swingend of ingetogen aanwezig . Kortom een heel goede keuze om deze band te boeken. Dame en heren hartelijk dank.

November 2011 Zwolle:
Geweldig optreden. We hebben genoten. Enkele foto’s staan op onze site.

September 2011 de Wijk:
Anne-Lie, Marco en Jasper, we kijken terug op een fantastische avond. Jullie muzikale omlijsting heeft daar een grote bijdrage aan geleverd. We hebben van veel gasten enthousiaste reacties gekregen en ook bij de Havixhorst is jullie naam genoteerd. Nogmaals bedankt.

April 2011 Groningen:
Allereerst hartelijk dank voor de fijne avond die jij en je nieuwe band ons hebben bezorgd.Ook de wijze waarop het contact tussen verliep was zeer prettig.We hebben nog een paar dagen na het feest in een roes geleefd, heerlijk gevoel.De muziek was fantastisch, een mooie mix van jazz en pop.De reacties van onze gasten op jullie optreden waren zeer lovend. Ik heb weer met veel plezier gekeken en geluisterd naar de jazz suite, blijft een bijzondere en mooie compositie. Heb het ook doorgestuurd naar enkele jazz vrienden. Nogmaals dank voor de mooie avond en veel succes met je nieuwe band. We komen elkaar vast nog tegen.

 

 

 

Demo Stockholm Lounge Unit


BLOG

Topbruiloft Drenthe

Emma en Jan Willem gaan trouwen, en dat doen ze in de tuin van de ouders van van Emma. Die wonen in Zweeloo en hebben inderdaad een perfecte tuin voor een prachtige sfeervolle bruiloft. Geen kleine bruiloft, maar een bruiloft … Lees verder
0 reacties

Live achtergrondmuziek in Friesland

Ja, wij vinden het, maar veel van onze gasten en opdrachtgevers be-amen het volmondig: Live Achtergrondmuziek geeft een evenement zoveel meer cachet”. Echt, hoe klein het gezelschap ook is, livemuziek is net zo belangrijk als goed eten en een mooie … Lees verder
1 reactie


Berichtenarchief