Jazz trio Noord Nederland betaalbaar Jazztrio

Untitled Document Stockholm Lounge Unit » Jazztrio Noord Nederland

Jazztrio

Zoekt u het perfecte jazztrio voor een feest, festival of receptie in Noord Nederland? Marco Kerver van Stockholm Lounge Unit gaat met u in gesprek en bekijkt uw pakket van wensen en eisen. In goed overleg zorgt hij voor het meest flexibele jazztrio tijdens uw evenement. Voor een subtiele achtergrond is jazztrio Stockholm Lounge Unit de beste oplossing van Noord Nederland!

Meer weten? Bel Marco Kerver: 06-51841043

Small Party

Professionals

Het jazztrio Stockholm Lounge Unit is professioneel in al zijn vezels. De beste (prijswinnende) jazzprofessionals te vinden in Noord Nederland. Herkenbaar repertoire op een bescheiden manier vakkundig gespeeld. Inspelen op alle situaties. Dat doen professionals. Stockholm Lounge Unit, echt de beste keus voor een jazztrio in Noord Nederland.

Big Party

Flexibel

Niemand weet vooraf precies hoe een evenement verloopt. Daarom wilt u alleen maar het meest flexibele en klantvriendelijke jazztrio van Noord Nederland. Met alle ervaring van deze prijswinnende jazz muzikanten kan uw feest alle kanten op. Jazztrio Stockholm Lounge Unit volgt uw receptie in Noord Nederland met groot gemak.

Your Party

Betaalbaar

Een topklasse jazztrio kan verrassend betaalbaar zijn. Doordat jazztrio Stockholm Lounge Unit voor uw feest in Noord Nederland met zeer beperkte versterking komt spelen, gecombineerd met de lagere muzikant vergoedingen in het noorden van Nederland (t.o.v. "westerse prijzen), is jazztrio Stockholm Lounge Unit aangenaam goedkoop. Zeker ook in Noord Nederland.