Band Bedrijfsfeest Drenthe

Untitled Document Stockholm Lounge Unit » Band Bedrijfsfeest Drenthe

Bedrijfsfeest

Zoekt u de perfecte muzikale omlijsting of band voor uw bedrijfsfeest, receptie, bedrijfsopening of zakelijk diner in Drenthe?  Marco Kerver van Stockholm Lounge Unit gaat met u in gesprek en inventariseert uw pakket van wensen en eisen. In goed overleg stelt hij de muzikale omlijsting van uw feest, congres of evenement samen. Zeer professioneel. Het is tenslotte úw feest!

Meer weten? Bel Marco Kerver: 06-51841043

Small Party

Bedrijfsfeest

Heerlijke Jazz Muziek als achtergrond tijdens uw zakelijk diner, receptie of bedrijfsopening. Door de grote professionaliteit van de (prijswinnende) muzikanten van de band Stockholm Lounge Unit haalt u het beste in huis wat er in Drenthe te vinden is. Door hun jarenlange ervaring kennen de muzikanten hun plek in uw entourage. Kwaliteit als achtergrond, dat is wat u wilt tijdens uw evenement.

Big Party

Easylistening

Wie zegt dat easylistening muziek niet feestelijk is? Luister naar de latin, jazz en popmuziek van de band Stockholm Lounge Unit en uw geeft uw zakelijke relaties meteen dat extra stukje sfeer dat u zoekt in live muziek. Bossa Nova, Soft Pop, Easy Jazz? Heerlijk akoestisch gespeeld door ervaren professionals. Gewoon het beste wat u kunt krijgen in Drenthe. Rustige gedachte dat deze flexibele musici weten wat er van hun wordt verwacht.

Your Party

Bescheiden

Easylistening hoeft natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Daarom is het zo leuk dat de topmusici van Stockholm Lounge Unit af en toe een liedje spelen dat uw gasten uitnodigt tot mee-neuriën of zelfs een lekker dansje. Ook Lady Gaga of Caro Emerald kunnen als achtergrondmuziek. U herkent het melodietje, maar het klink net zo bescheiden als de rest van het (zeer omvangrijke) repertoire. Wat een goede band en dat in Drenthe!!