Achtergrondmuziek Hoorn Achtergrond Muziek

Untitled Document Stockholm Lounge Unit » Achtergrondmuziek Hoorn

Achtergrondmuziek

Zoekt u de perfecte achtergrondmuziek voor uw evenement, receptie, bruiloft of verjaardag in Hoorn?  Marco Kerver van Stockholm Lounge Unit gaat met u in gesprek en inventariseert uw pakket van wensen en eisen. In goed overleg stelt hij de muzikale omlijsting van uw feest, ceremonie of evenement samen. Wel zo professioneel. Het is tenslotte úw feest!

Meer weten? Bel Marco Kerver: 06-51841043

Small Party

Jazz Muziek

Heerlijke Jazz Muziek als achtergrondmuziek tijdens uw verjaardag, receptie of bedrijfsopening. Door de grote professionaliteit van de (prijswinnende) muzikanten van Stockholm Lounge Unit haalt u het beste in huis wat er in Hoorn te vinden is. Door hun jarenlange ervaring kennen de muzikanten hun plek in uw entourage. Kwaliteit als achtergrond, dat is wat u wilt tijdens uw evenement.

Big Party

Latin Jazz

Wie zegt dat jazzmuziek niet feestelijk is? Luister naar de latin jazz achtergrondmuziek van Stockholm Lounge Unit en uw feest, verjaardag of receptie heeft meteen dat extra stukje sfeer dat u zoekt in live muziek. Bossa Nova, Samba, Cha Cha Cha? Heerlijk jazzy gespeeld door ervaren professionals. Gewoon het beste wat u kunt krijgen in Hoorn. Rustige gedachte dat deze flexibele musici weten wat er van hun wordt verwacht.

Your Party

Easy Popsongs

Achtergrondmuziek moet natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Daarom is het zo leuk dat de topmusici van Stockholm Lounge Unit af en toe een liedje spelen dat uitnodigt tot mee neuriën of zelfs een lekker dansje. Ook Lady Gaga of Caro Emerald kunnen als easylistening. U herkent het melodietje, maar het klink net zo bescheiden als de rest van het (zeer omvangrijke) repertoire. En dat in Hoorn!!