Muziek voor Receptie Noord Nederland Receptiemuziek

Untitled Document Stockholm Lounge Unit » Receptie Muziek Noord Nederland

Receptie Muziek

Zoekt u de perfecte muzikale omlijsting voor uw receptie in Noord Nederland? Marco Kerver van Stockholm Lounge Unit gaat met u in gesprek en inventariseert uw pakket van wensen en eisen. In goed overleg stelt hij de muzikale omlijsting van uw receptie samen. Het maken van receptiemuziek is een vak apart, Stockholm Lounge Unit is de beste oplossing van Noord Nederland. Professioneel. Het is tenslotte úw feest!

Meer weten? Bel Marco Kerver: 06-51841043

Small Party

Jazz Muziek

Heerlijke Jazz Muziek als achtergrond op tijdens uw receptie of bedrijfsopening. Met de grote professionaliteit van de (prijswinnende) muzikanten van Stockholm Lounge Unit haalt u het beste in huis wat er in Noord Nederland te vinden is. Door hun jarenlange ervaring kennen de muzikanten hun plek in uw entourage. Kwaliteit als achtergrond, dat is wat u wilt tijdens uw evenement. Gewoon de leukste receptie muziek.

Big Party

Easylistening

Wie zegt dat easylistening muziek niet feestelijk is? Luister naar de latin, jazz en popmuziek van Stockholm Lounge Unit en uw feest of receptie heeft meteen dat extra stukje sfeer dat u zoekt in live muziek. Bossa Nova, Samba, Cha Cha Cha? Heerlijk jazzy gespeeld door ervaren professionals. Gewoon de beste receptie muziek die u kunt krijgen in Noord Nederland. Rustige gedachte dat deze flexibele musici weten wat er van hun wordt verwacht.

Your Party

Easy Popsongs

Easylistening hoeft natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Daarom is het zo leuk dat de topmusici van Stockholm Lounge Unit tijdens uw receptie af en toe een liedje spelen dat uitnodigt tot mee neuriën of zelfs een lekker dansje. Ook Lady Gaga of Caro Emerald kunnen als easy listening. U herkent het melodietje, maar het klink net zo bescheiden als de rest van het (zeer omvangrijke) repertoire. Heerlijke receptie muziek en dat in Noord Nederland!!