Muziek of band tijdens de feestdagen in Hoogeveen

Untitled Document Stockholm Lounge Unit » Muziek of band tijdens de feestdagen in Hoogeveen

Muziek feestdagen

Geen tijd zo mooi voor livemuziek als rond kerst en oud en nieuw. Ook uw bedrijf of gemeentelijke instelling kiest natuurlijk voor livemuziek tijdens de kerstborrel en nieuwjaarsreceptie. Marco Kerver gaat met u in gesprek en bekijkt uw muzikale wensen. In goed overleg zorgt hij voor (kerst) achtergrondmuziek tijdens uw kerstreceptie of nieuwjaarsborrel in Hoogeveen.

Info? Bel Marco Kerver: 06-51841043

Small Party

Kerst Muziek

Een live jazztrio tijdens een kerst receptie is zoveel meer dan alleen lekkere muziek. Wat is er stemmiger tijdens een prachtig kerstdiner in een chique entourage dan heerlijke swingende live muziek. Zweden staat bekend om zijn sfeervolle kerst vieringen. Laat het Zweeds georiënteerde Stockholm Lounge Unit uw kerstborrel in Hoogeveen van stemmige live muziek voorzien.

Big Party

Nieuwjaarsreceptie

Met stemmige jazzy achtergrondmuziek kunt u zelfs tot half februari (of daarna) nog een prachtige nieuwjaar borrel in Hoogeveen organiseren. Er is toch altijd reden genoeg om stil te staan bij een nieuw jaar. Stockholm Lounge Unit zorgt voor de sfeer in Hoogeveen met hun prachtig gekozen latin en jazzy repertoire.

Your Party

Receptie muziek

Achtergrondmuziek maken is een vak apart. De professionals van Stockholm Lounge Unit weten dat het spelen van live muziek op de achtergrond niet automatisch betekent dat de band "onzichtbaar" moet zijn. De band moet natuurlijk communiceren met uw gasten. Dat geeft sfeer en stemming in Hoogeveen, met name ook tijdens een kerst borrel of nieuwjaarsreceptie.