Live Muziek Friesland Tuinfeest

Untitled Document Stockholm Lounge Unit » Live Muziek Friesland

Rustige Live Muziek

Zoekt u de perfecte muzikale omlijsting voor een feest in uw tuin in Friesland? Marco Kerver van Stockholm Lounge Unit gaat met u in gesprek en bekijkt uw pakket van wensen en eisen. In goed overleg zorgt hij voor rustige live muziek tijdens uw tuinfeest. Voor een subtiele achtergrond is Stockholm Lounge Unit de beste oplossing van Friesland.  Het is úw tuinfeest!

Meer weten? Bel Marco Kerver: 06-51841043

Small Party

Outdoor Diner

Wat is er stemmiger tijdens een prachtig diner in de buitenlucht dan heerlijke swingende live muziek. Natuurlijk moet die muziek net zo exclusief en smaakvol zijn als het prachtige eten dat u en uw gasten te eten krijgen. De professionele en prijswinnende musici van Stockholm Lounge Unit weten door hun jarenlange ervaring dat de muziek bescheiden moet zijn. Gewoon de beste keus voor live muziek in Friesland!

Big Party

Verjaardagsfeest

Wat is er persoonlijker dan een feest in eigen tuin.U heeft de catering uitbesteed en nu zoekt u nog een leuke band voor live muziek tijdens uw tuinfeest. Stockholm Lounge Unit kan zo goed als akoestisch heerlijke achtergrond muziek spelen, gewoon in de buitenlucht. Live muziek rond uw vijver in de achtertuin. Live muziek nodig in Friesland? Daar belt u Marco Kerver voor.

Your Party

Tuin Receptie

U heeft de hele dag geconfereerd met gasten uit alle werelddelen. Na afloop biedt u alle participanten heerlijke hapjes in uw tuin aan. Gezellig dat Stockholm Lounge Unit allerlei herkenbare liedjes speelt. Bescheiden natuurlijk, want deze professionals kennen hun plek in uw entourage. Gewoon de beste live muziek uit Friesland. En dat in de buitenlucht!!!