Chique diner dansant Groningen muziek

Untitled Document Stockholm Lounge Unit » Chique diner dansant Groningen

Diner Muziek

Zoekt u de perfecte muzikale omlijsting voor uw chique diner, diner dansant of lopend buffet in Groningen? Marco Kerver van Stockholm Lounge Unit gaat met u in gesprek en inventariseert uw pakket van wensen en eisen. In goed overleg stelt hij de muzikale omlijsting van uw diner samen. Het maken van diner muziek is een vak apart. Professioneel. Het is tenslotte úw diner!

Meer weten? Bel Marco Kerver: 06-51841043

Small Party

Chique Diner

Wat is er stemmiger tijdens een chique diner dan heerlijke swingende live muziek. Natuurlijk moet die muziek net zo exclusief en smaakvol zijn als het prachtige eten dat u en uw gasten te eten krijgen. De professionele en prijswinnende musici van Stockholm Lounge Unit weten door hun jarenlange ervaring dat de muziek bescheiden moet zijn en hun verschijning gepast. Stockholm Lounge Unit. Gewoon de beste keus voor Groningen!

Big Party

Diner Dansant

Wat is er heerlijker dan een avond lang tafelen met uw gasten. De heerlijkste gerechten in de meest exclusieve verpakkingen. Tussen alle gangen door wilt u graag een dansje maken. Daarom heeft u de meest flexibele musici van Groningen ingehuurd. Zij kennen de tempi van alle soorten dansen die uw gasten willen maken. Foxtrot? Weense Wals? Quick Step? Stockholm Lounge Unit heeft er het repertoire voor. Wel zo professioneel het is tenslotte uw feest!!

Your Party

Lopend Buffet

U heeft de hele dag geconfereerd met gasten uit alle werelddelen. Na afloop biedt u alle participanten een heerlijk diner aan. Gezellig dat Stockholm Lounge Unit allerlei herkenbare liedjes speelt. Bescheiden natuurlijk, want deze professionals kennen hun plek in uw entourage. Gewoon de beste easy listening muziek uit Groningen. Lekker idee!!!