Bruiloft Muziek Noord Nederland Huwelijk

Untitled Document Stockholm Lounge Unit » Bruiloft Muziek Noord Nederland

Bruiloft Muziek

Zoekt u de perfecte muzikale omlijsting voor uw huwelijk in Noord Nederland? Marco Kerver van Stockholm Lounge Unit gaat met u in gesprek en bekijkt uw pakket van wensen en eisen. In goed overleg stelt hij de muzikale omlijsting van uw bruiloft samen. Voor een subtiele achtergrond is Stockholm Lounge Unit de beste oplossing van Noord Nederland. Professioneel. Het is úw bruiloft!

Meer weten? Bel Marco Kerver: 06-51841043

Small Party

De Ceremonie

Uw huwelijksdienst of ceremonie wordt onvergetelijk met live-muziek. Bij een intiem huwelijk hoort intieme muziek, wel zo bijzonder als die live wordt uitgevoerd, vlak voor uw neus. Wilt u uw partner verrassen met dat ene liedje waar u samen van genoot bij uw eerste ontmoeting? Livemuziek geeft uw ceremonie zoveel meer sfeer. Wat u zoekt is Stockholm Lounge Unit. Professionals in Noord Nederland. Het is uiteindelijk uw huwelijk!

Big Party

Receptie Muziek

Een receptie is er voor uw gasten. Gasten die u wellicht al een tijdje niet meer hebt gezien of gesproken. Een receptie is gezellig als de entourage klopt. Ook de muzikale entourage is van groot belang. De band moet feestelijke muziek maken, maar wel bescheiden zijn. Herkenbaar op de achtergrond. Wilt u het beste van Noord Nederland? Dan wilt u tijdens de receptie van uw bruiloft Stockholm Lounge Unit. Ook voor uw gasten!

Your Party

Diner Muziek

Heerlijke jazz-muziek als achtergrond tijdens uw bruidsdiner of receptie? Met de grote professionaliteit van de (prijswinnende) muzikanten van Stockholm Lounge Unit haalt u voor uw huwelijk het beste in huis wat er in Noord Nederland te vinden is. Door hun jarenlange ervaring met talloze huwelijksfeesten kennen de muzikanten hun plek in uw entourage. Kwaliteit als achtergrond, dat is wat u wilt tijdens uw huwelijksdag. Gewoon de leukste bruiloft muziek.